Nieuwskwartier 2

15-09-2017

Barbecue

Op woensdag 6 september hadden we de openingsbarbecue. Deze stond in het teken van het offerfeest en de opening van kernconcept binding. Het was een gezellig en drukbezochte middag. Kinderen hebben genoten van het eten en het springkussen. We bedanken de OR voor de organisatie hiervan.

Aanmelden digitale nieuwsbrief

Hierboven kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wecycle actie

Denken jullie aan de spullen voor de wecycle actie!! De actie duurt tot 17 november en als we meer dan 75 kleine apparaten inleveren kunnen we een leuke prijs verdienen. Voor meer informatie kunt u terecht bij juffrouw Esther (unit 3, wereldplein).

Infomiddag 19 september

Op dinsdag 19 september bent u uitgenodigd om naar de infomiddag te komen. Om 14.00 uur start het algemene deel op het wereldplein. Vanaf 14.30 uur kunt u terecht in de thuisgroep van uw kind(eren). Ook daar zal een korte presentatie plaatsvinden over het onderwijs in die thuisgroep / unit.

Lever je oude/te kleine kleding, lakens, gordijnen, knuffels of schoenen in op school. Ook dit schooljaar zullen wij weer, middels de kleding inzamelactie van Bag2School, kleding inzamelen. Per kilo ontvangt school €0.30. De opbrengst zal besteed worden aan onze kinderen!!
BEDANKT ALVAST VOOR UW HULP!!

Staking 5 oktober

Misschien heeft u al iets gehoord over een staking. Leerkrachten in Nederland worden opgeroepen om mee te doen aan een grote staking op donderdag 5 oktober. Wij weten momenteel nog niet of we op 5 oktober open zijn. Zodra er nieuws is over de staking, krijgt u van ons een brief.

Klassenouder

Ook dit jaar vragen de thuisgroepbegeleiders weer een klassenouder voor hun thuisgroep. Een klassenouder is fijn, omdat deze wat kleine organisatorische taken van de begeleider kan overnemen. Klassenouders gaan niet automatisch mee op schoolreis! Toch hopen we dat we weer voor iedere thuisgroep weer een goede klassenouder kunnen vinden.Volgende nieuwsbrief

De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 29 september. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website.