Praktische informatie

Elke maandag, dinsdag en donderdagmiddag wordt er op de Kwartiermaker extra ontwikkeltijd aangeboden.

Visie extra ontwikkeltijd:
Er wordt gewerkt volgens de visie van de vreedzame school. De vaardigheden en visie die de kinderen leren, passen we hier ook toe.

Samenwerking: doordat de kinderen verschillende activiteiten ondernemen ontdekken ze en leren ze op spelenderwijs samenwerken met kinderen en de begeleiders.

Beweging: bij het activiteitenaanbod wordt er rekening mee gehouden dat we veel buiten zijn en bieden we sport en spel aan.

Bij een reguliere schooldag zijn de kinderen zelf verantwoordelijk voor hun programma. Wat wil ik leren en welke middelen heb ik daarbij nodig? Deze verantwoordelijkheid passen we ook toe. Kinderen ontwikkelen het programma mee.

Programma maart

Maandag 2 maart
Dobbelsteen verhaalspel

Dinsdag 3 maart